Rólunk

Közel 4000 Robur hőlégfúvó, több ezer EMCO padlókonvektor és anemosztát, több száz Flowair termoventilátor és számos Carlieuklima sugárzó fűtőberendezés működik azokban a fűtő- és légtechnikai rendszerekben, amelyeknek létrehozásában közreműködtünk.

Aerotrade csapat

Kik vagyunk?

Épületgépész mérnökök és szerviztechnikusok alkotta fiatalos, lendületes cég vagyunk. Gyakorló tervezői és energiaracionalizálási tapasztalatokkal rendelkezünk, ismerjük a kivitelezés és az üzemeltetés világát.

Mit csinálunk?

Az általunk képviselt gyártók kiforrott, gazdaságos és megbízható berendezései lehetővé teszik, hogy az ipari fűtéstechnikai rendszerek teljes spektrumát kínálhassuk, így képesek vagyunk az adott feladatra optimális megoldást találni.

Kiknek csináljuk?

Mindazoknak, akiknek olyan ipari, mezőgazdasági vagy kommunális épületük van, amit fűteni (esetleg hűteni) kell. Az összes olyan műszaki szakembernek és döntéshozónak, aki kapcsolatba kerül a fűtési rendszer kialakításával és működtetésével.

Közel 20 év az ipari fűtéstechnikában!

1996

A 90-as évek egyik vezető klíma- és légtechnikai vállalkozásából, az AeroTechnika Kft.-ből kiágazva megalakul az AeroTrade Kft, mely tevékenységét a padlókonvektorokat és anemosztátokat gyártó német EMCO képviseleteként kezdi.

1997

Márciustól az AeroTrade látja el az észak-olasz Robur gáztüzelésű hőlégfúvók magyar képviseletét. Még abban az évben kiszolgáljuk első ügyfeleinket, akik mindmáig Robur hőlégfúvókkal fűtenek.

1999

Cégünk először állít ki önálló standon a budapesti Aquathermen, később a kiállítási részvétel - a bővülő termékpalettával párhuzamosan - növekvő alapterületen és látogatottsággal rendszeressé válik.


2001

Az Aerotrade elnyeri a legdinamikusan fejlődő Robur-képviselet díját.

2010

Beüzemelésre kerül a 3000. Robur hőlégfúvó Magyarországon.

2013

Cégünk átveszi a lengyel Flowair vízfűtésű termoventilátorainak és kapulégfüggönyeinek magyar forgalmazását.


2014

Az Aerotrade lesz az olasz Carlieuklima gáztüzelésű sötétsugárzóinak és vízfűtésű sugárzóenyőinek magyar importőre, felváltva ezzel a Fraccaro termékek 2000 óta tartó forgalmazását.

Légkört teremtünk

Innovatív technológiák, megbízható gyártók, mérnöki szaktudás, fél évszázados gyártói, közel 20 éves hazai tapasztalat, gyors és szakszerű információszolgáltatás – mind-mind a gazdaságos fűtéstechnikai megoldások szolgálatában.

Kérdése van?

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:
+36 1 801-9172