Termékeink

A Robur gáztüzelésű hőlégfúvói, a Flowair vízfűtésű termoventilátorai és kapulégfüggönyei, a Carlieuklima gáztüzelésű sötétsugárzói, hőszalagjai és vízfűtésű sugárzóernyői, valamint az EMCO padlókonvektorai és anemosztátjai alkotják termékpalettánkat.

Robur

A magas műszaki színvonal kiemelkedően energiatakarékos (kondenzációs hőlégfúvó akár 106%-os hatásfokú) és megbízható berendezések gyártásában testesül meg.

Hőlégfúvók
Flowair

A folyamatos fejlesztő munkát végző, dinamikus gyártó termoventilátorai készülnek gazdaságos EC-motoros és extra könnyű EPP-burkolatos kivitelben is. Többfunkciós, formatervezett kapulégfüggönyök és könnyű, elegáns, kompakt hővisszanyerős szellőzőgépek egészítik ki a választékot.

Carlieuklima

A Weishaupt-égővel szerelt sugárzó hőszalagok, a többféle kivitelben gyártott sötétsugárzók és vizfűtésű sugárzóernyők, valamint a nagy evaporatív hűtők mellett technológiai célokra alkalmas, nagyteljesítményű hőlégfúvókat is előállítanak.

Hőlégfúvók
Emco

A vezető északnémet gyártó elegáns, halk, EC-motoros, hűtő-fűtő padlókonvektorai (és ehhez kapcsolódva decentralizált szellőzőgépei) egyedi méretekben és kialakításban is rendelkezésre állnak. Emellett anemosztátok széles választékát gyártják, köztük bonyolultabb műszaki igényeket kielégítő többféle ipari befúvót is.

Légkört teremtünk

Innovatív technológiák, megbízható gyártók, mérnöki szaktudás, fél évszázados gyártói, közel 20 éves hazai tapasztalat, gyors és szakszerű információszolgáltatás – mind-mind a gazdaságos fűtéstechnikai megoldások szolgálatában.

Kérdése van?

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:
+36 1 801-9172