Termékeink

Carlieuklima hőszalag (Eucerk)

A Carlieuklima Eucerk hőszalagja olyan ipari fűtéstechnikai rendszer, amely a sötétsugárzók előnyeit ötvözi a légcsatorna-hálózatok nyomvonalvezetési rugalmasságával.
A hőszalag alacsonyabb felületi hőmérséklete komfortosabb fűtést tesz lehetővé, míg a rendszerint kültérben elhelyezett gázégő növeli a fűtendő objektum használati értékét.

Termék jellemzők


Weishaupt-gázégő

A Weishaupt csúcskategóriás gázégőit megalkuvást nem ismerő minőségük emeli ki a többi gyártó közül. Német precizitás, magas élettartam és kiterjedt szervízhálózat a biztosíték a hőszalag megbízhatóságára.

Modulációs gázégő

Az EUCERK hőszalag folyamatos lángszabályozású gázégője a legszigorúbb előírásoknak is megfelel CO- és az NOx-kibocsátás terén, valamint lehetővé teszi a tényleges igényekhez illesztett, gazdaságos fűtést.

Szinte tetszőleges nyomvonal

Hosszú (sugárzó) hálózatot csatlakoztathatunk a gázégőre, amellyel eldugottabb térrészek fűtése is zökkenőmentesen megoldható. Rendelkezésre állnak a megfelelő idomok (könyök, T-idom, elhúzás, elágazás) is.

Biztonság

Az Eucerk hőszalag (mely több nemzetközi szervezet minősítő bizonylatával rendelkezik) biztonságos működésére a tanúsított részegységek kidolgozottsága a garancia. A speciális égőtér, a szívónyomás állandó ellenőrzése a csövekben és az égő folyamatos kontrollja egyaránt kulcsfontosságú a biztonságos és üzemszerű működéshez.

Könnyű felszerelés

Lehetőség van rá, hogy a hőszalag sugárzócsöveit gyárilag előszereljük, így a felszerelés nagyon leegyszerűsödik. Elegendő az elemeket a mennyezet alatt összeilleszteni, ami a szerelési időt jelentősen lerövidíti.

Csöndes működés

A hőszalag gázégője elhelyezhető kültérben, ami azzal az előnnyel jár, hogy a hőszalag működése a helyiségben szinte teljesen zajmentes.

Letölthető dokumentumok

Légkört teremtünk

Innovatív technológiák, megbízható gyártók, mérnöki szaktudás, fél évszázados gyártói, közel 20 éves hazai tapasztalat, gyors és szakszerű információszolgáltatás – mind-mind a gazdaságos fűtéstechnikai megoldások szolgálatában.

Kérdése van?

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:
+36 1 801-9172