Termékeink

Robur kondenzációs (G) hőlégfúvó

Vezető hőlégfúvó-gyártóként a Robur mindig is stratégiai szempontnak tekintette az energiamegtakarítást. Ez testesül meg látványosan a 15,8 – 90,2 kW fűtőteljesítményű, akár 105 %-os hatásfokú (az alsó fűtőértékre vetítve) G kondenzációs hőlégfúvóban.
A bevált alapkonstrukcióra támaszkodva kondenzációs hőcserélőt és mikroprocesszoros szabályzást építettek be, valamint az égési folyamatot meghatározó gáz, füstgáz- és légoldali elemeket fejlesztették tovább.

Termék jellemzők


Magas hatásfok – alacsony gázfogyasztás

Ki ne szeretné gázszámláját csökkenteni? A beépített kondenzációs hőcserélő a füstgázban lévő hőenergiát visszanyerve tud gazdaságos fűtést biztosítani. Jelentős, közel 20%-os energia megtakarítás érhető el a hagyományos gáztüzelésű rendszerekhez képest.

10 év garancia a hőcserélőre*

A ROBUR által szabadalmaztatott alumínium öntvény hőcserélő hővezetési tényezője tízszer nagyobb, mint az acélé. Ugyanakkor az öntvény nem lép reakcióba olyan égési melléktermékekkel, mint a kénsav. Hegesztés nélkül készül, örök darab.

Lefelé irányuló fűtőhatás

A speciális hőcserélőnek, illetve a tűztér egyedi kialakításának köszönhetően a ROBUR hőlégfúvó ott fűt, ahol a legnagyobb szükség van rá: a tartózkodási zónában. Így energiát takarít meg Önnek.

Sokrétű felhasználás

A ROBUR berendezéseket számtalan helyen használhatjuk: műhelyektől és raktáraktól kezdve a diszkontáruházakon, templomokon és ipari csarnokokon át, akár az állattartó telepeken történő alkalmazásig.

Egyszerűbb, olcsóbb kéményrendszer

A füstgáz alacsonyabb hőmérsékletének köszönhetően műanyag kéményrendszer is használható füstgázelvezetésre, amely olcsóbb és könnyebben szerelhető.

Folyamatos lángszabályozás

A mikroprocesszoros szabályzó felügyeli az égő és a ventilátorok működését, figyeli a megkívánt és a tényleges helyiséghőmérséklet különbségét és ennek függvényében fokozatmentesen szabályozza az égőt, a füstgáz- és az axiálventilátort, biztosítva ezzel, hogy a hőlégfúvók a lehető legmagasabb hatásfokon üzemeljenek az év minden szakában.

* Robur szakszervizzel történő rendszeres, dokumentált karbantartás esetén 10 év garanciát adunk az égőre, égőfejre és a hőcserélőre

Letölthető dokumentumok

Légkört teremtünk

Innovatív technológiák, megbízható gyártók, mérnöki szaktudás, fél évszázados gyártói, közel 20 éves hazai tapasztalat, gyors és szakszerű információszolgáltatás – mind-mind a gazdaságos fűtéstechnikai megoldások szolgálatában.

Kérdése van?

Irányuljon az bármely olyan megoldandó műszaki problémájára, amelynek megoldásában segítségére lehetünk, kérem, forduljon hozzánk az alábbi telefonszámon:
+36 1 801-9172